Súlyzós edzés

Súlyzós edzés alapjai

Súlyzós edzés alapjai

Ebben a cikkben a súlyzós edzés alapjait foglalom össze, külön figyelmet fordítva, hogy melyik gyakorlat milyen izomcsoportot dolgoztat meg. Illetve egy pár alapkérdést szeretnék megválaszolni.

Olvass többet

Edzésterv kezdőknek

Edzésterv kezdőknek

Az előző írásban beszámoltam a súlyzós edzés alapjairól, most pedig egy konkrét edzés tervet osztok meg veletek, mely olyanoknak szól akik újak a súlyzós edzés világában vagy éppen visszatérőben vannak.
Olvass többet

Súlyzós edzésről Középhaladóknak

Súlyzós edzésről haladóknak

Mi határozza meg, hogy milyen szinten állunk? Milyen edzéstervet érdemes használnom? Többek között ezekre keresem választ a cikkemben! 

Olvass többet

Hogyan legyen kockahasunk? Az alapok

Szálkásítás

Meg szeretnél szabadulni egy pár kilótól? De nem tudod hogyan kellene elkezdeni? Vagy csak foglalkoztat a téma? Akkor olvasd el ezt!

Olvass többet

Kreatin: Mire jó? Használjam-e?

Kreatin

A kreatin nagyon elterjedt súlyzós edzést végzők körében. Vajon mi is ez? Hasznos lehet-e számomra? Milyen hatással rendelkezik? Mik a mellékhatásai?

Olvass többet

Kreatin: tévhitek, kérdések

Kreatin tévhitek, kérdések

Ebben az írásban szeretném megválaszolni a kreatint övező legtöbb kérdést, amennyiben érdekel a téma és az előző írásom után felmerültek benned kérdések olvasd el a cikkemet!


Olvass többet

Minden amit a mellizom edzéséről tudni érdemes

Mellizom edzése

Vajon a megfelelő technikával edzed ezt az izomcsoportot? Olvasd el és fényt deríthetsz rá!

Olvass többet

6 hiba, amit lehet te is elkövetsz a teremben (és azon kívül)! | Top 6 súlyzós edzés hiba

A felsorolt hibák nagy részét én is elkövettem, ez a cikk azért jött létre, hogy neked ne kelljen a nehezebb úton megtanulni ezeket a dolgokat! Tudd meg milyen hibákról is beszélek, mire érdemes odafigyelni súlyzós edzések során!

Olvass többet